TK Total Three SCX 3.3 Innovate
Afbeelding van TK Total Three SCX 3.3 Innovate

€ 109,95 € 65,95

TK Total Three SCX 3.3 Innovate

TK

Product specificaties

Maat 36.5
Hoofdcollectie Hockey
Catogorie enkelfout Hockeystick
Merk TK
Specifiek 50% Carbon
10% aramide
40% Glasfiber
Mpn TK total three 3.3 innovate


Omschrijving

De TK Total Three SCX 3.3 Innovate komt uit de TK Total Three stickcollectie. De hockeysticks bestaan uit kwalitatief goede materialen en zijn met de nieuwste technieken geproduceerd. Op deze manier kunnen de beste prestaties worden geleverd.

De SCX 2.5 is dankzij het hoge percentage glasfiber (40%) soepel. Verder bestaat de stick voor 50% uit carbon. Het carbon zorgt ervoor dat de stick stugger is, wat zorgt voor extra power en balsnelheid. Ook bestaat de stick uit 10% aramide. Dit versterkt het schokabsorberend vermogen en vermindert de vervelende trillingen. Hierdoor krijg je meer controle over de stick.

De stick bevat een krul met een kromming van 25 millimeter. Er kan veel snelheid worden meegegeven aan de sleeppush door de kromming. De innovate bow maakt de stick geschikt voor het geven van hoge ballen. Het scoopen wordt makkelijker door de lage kromming.

De stick heeft een maxi krul. Hierdoor wordt het aannemen van de bal makkelijker. Het heeft namelijk een groter contactoppervlak.