The Indian Maharadja Gravity 40
Afbeelding van The Indian Maharadja Gravity 40

€ 140,- € 84,95

The Indian Maharadja Gravity 40

The Indian Maharadja

Product specificaties

Hoofdcollectie Hockey
Catogorie enkelfout Hockeystick
Seizoenscode Hockey2017
Merk The Indian Maharadja
Mpn The Indian Maharadja Gravity 40


Omschrijving

De Gravity sticks zijn het topsegment uit de collectie van The Indian Maharadja. Het zijn echte powersticks. Ze zijn te verkrijgen in zeven 'Gravity Black' varianten, deze bestaan uit een carbon look met matte finish look. Ze zijn voorzien van extra fiber technologie. De Gravity hockeysticks bevatten een mid bow met een 24 milimeter kromming op 30 centimeter vanaf de krul. De Gravity line is perfect perfect voor de geoefende allround speler. Met deze sticks kan je zowel met slaan, strakke passes en technische acties uit de voeten.

De gravity 40 bevat backhandprotectie en 40% carbon en is daardoor semi stug. De nieuwste 2-kernen productie en het carbon percentage zorgen voor stijfheid, balcontrole, dempingswaarde en snelheid.

Net zoals de andere gravity sticks bevat de gravity 40 een midbow met een 24 millimeter kromming op de standaard curve location (30 centimeter van de krul). De kromming zorgt voor snelheid bij de (sleeppush) zonder dat de controle verloren gaat.

De stick heeft een maxi krul. Hierdoor wordt het aannemen van de bal makkelijker. Het heeft namelijk een groter contactoppervlak. Het snelle hanteren van de stick wordt wel iets lastiger.