Brabo G-Force TC-3 Junior White/Orange
Afbeelding van Brabo G-Force TC-3 Junior White/Orange

€ 50,- € 41,95

Brabo G-Force TC-3 Junior White/Orange

Brabo

Product specificaties

Hoofdcollectie Hockey
Catogorie enkelfout Hockeystick
Merk Brabo
Seizoenscode Hockey2017
Mpn Brabo G-Force TC-3 Junior White/Orange


Omschrijving

De Brabo G-Force TC-3 komt uit de Brabo Tribute collectie. Deze sticks zijn ontworpen met het oog op toegankelijkheid en comfort. De Tribute sticks zijn geschikt voor iedereen en geven meteen het goede gevoel. De junior designs lijken op de designs van de volwassen stick, zodat ook junior spelers kunnen spelen met de stick van Pien Sanders of Frédérique Matla.

De TC-3 is geschikt voor allround spelers. Het is de ideale combinatie van balgevoel met slagkracht. De stick bestaat voor 30% uit carbon. Hierdoor wordt de stick stijf en wordt balsnelheid gecreëerd. De toegevoegde glasfiber genereert controle en balgevoel.

De stick heeft een classic bow met een 24 millimeter kromming op de standaard curve location (31 centimeter van de krul). De kromming zorgt voor snelheid bij de (sleeppush) zonder dat de controle verloren gaat. De stick heeft een maxi krul. Hierdoor wordt het aannemen van de bal makkelijker. Het heeft namelijk een groter contactoppervlak. Het snelle hanteren van de stick wordt wel iets lastiger.